Cursuri de Modeling
Oferă-i copilului tău încrederea de care are nevoie!
Activăm în Sibiu, Brașov, Cluj Napoca,Timisoara.
Cursuri de Modeling
Oferă-i copilului tău încrederea de care are nevoie!
Activăm în Sibiu, Brașov, Cluj Napoca,Timisoara.

Cursuri de modeling

Din păcate majoritatea aveți un sentiment neplăcut atunci când vine vorba despre un ”curs de modeling” deoarece ați fost păcăliți de promisiunile unor necunoscuți care v-au oprit pe stradă și v-au garantat că vă transformă copilul în vedetă.

Lucrurile nu stau chiar așa dar dar nici nu trebuie să vă așteptați ca un curs de câteva zile să facă minuni ”peste noapte”. La fel ca în alte domenii (dans, balet sau orice sport) e nevoie de timp și muncă pentru a obține anumite performanțe. Începând din 2011 ne-am alocat timp și în afara ședințelor de repetiții am organizat sau am participat la evenimente de tip prezentări de modă sau ședințe foto care să pună în valoare competențele pe care încercăm să le formăm la curs.

Noi spunem că suntem serioși dar nu trebuie să ne credeți, cel mai bine verificați albumele foto sau recenziile celor care ne-au trecut pragul iar dacă considerați că ceea ce facem e bine pentru copilul vostru lăsați-ne un mesaj să vă chemăm la o ședință gratuită.

Cleopatra Popescu

Numele meu este Cleopatra Popescu Bojor iar în cazul în care vă întrebați dacă am calitățile necesare pentru un trainer în modeling mă pot ”lăuda” cu câştigarea titlului Miss România World 2002.

În acealași an mi-am reprezentat țara la finala mondială Miss World iar ulterior am activat ca model, în țară și străinătate, o bună perioadă de timp. Școala de Modeling Cleopatra Popescu, reprezintă divizia Kids a Agenției Cleopatra Models România (care se adresează unui alt segment de vârstă iar mai multe detalii regăsiți pe pagina agenției de modele www.cleopatra-models.ro ) .

Contact Us

Contact Infomation

Fill up the form and we will get back to you within 24 hours

Phone: 0742 45 35 14
Email:cleopatra_popescu@yahoo.com