ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI

Mai jos regasiti cele mai frecvente intrebari alaturi de raspunsuri. Pentru alte întrebări ne puteți contacta folosind
formularul de contact sau accesând pagina de facebook Școala de Modeling Cleopatra Popescu.

 • Cui se adresează cursul de modeling?

  Cursul nostru de modeling se adresează copiilor (fete & băieți) cu vărsta cuprinsă între 6-12 ani și aspect fizic plăcut. Suntem nevoiți să îi refuzăm pe cei sub vârsta de 6 ani deoarece nu doar că nu putem să lucrăm cu ei (se plictisesc repede și deranjează întreaga grupă) dar nu vom avea rezultatele dorite și nici părinți mulțumiți de eforturile (financiare, timp etc) depuse.

 • Există costuri de înscriere?

  Înscrierea la curs este gratuită. Înainte de începerea unui modul (de regulă începem odată cu începerea anului școlar, respectiv modul 1 în perioada septembrie – ianuarie iar modul 2 în februarie-iunie) organizăm o ședință gratuită pe parcursul căreia realizăm înscrieri pentru un nou curs. Pentru informații privind datele la care organizăm preselecții vă rugăm să ne contactați (email sau telefonic) sau să accesați pagina noastră de facebook Școala de Modeling Cleopatra Popescu unde suntem mult mai activi.

 • Unde se desfășoară repetițiile?

  Pentru a identifica exact locația în care se desfășoară cursurile vă rugăm să accesați paginile orașelor în care suntem prezenți până în prezent (partea de jos a paginii).

 • Părinții au acces la repetiții?

  Deoarece am constatat că le este distrasă atenția copiilor de la curs am decis să nu permitem accesul părinților la repetiții. Excepție fac ședințele demonstrative sau cele în care realizăm înscrieri pentru un nou curs.

 • Cât costă și cât durează cursul?

  Costul cursului depinde de opțiunile fiecăruia (basic, modul foto) și va fi comunicat părinților la ședința demonstrativă (gratuită). Cursul nu impune o durată minimă obligatorie, fiecare părinte/copil participă atâta timp cât consideră necesar. Pentru copiii care participă la curs un modul întreg de 5 luni (de regulă septembrie – ianuarie respectiv februarie-iunie) ne angajăm să organizăm un eveniment tip prezentare de modă (sub rezerva restricțiilor impuse de evoluția COVID 19 ). Imagini și clipuri video de la evenimentele la care cursanții școlii au participat regăsiți în rubrica Galerie Foto

 • Copilul meu va participa la ședințe foto în cadrul cursului?

  După primele module (de bază) cei care doresc pot urma un modul extra (”foto”) care cuprinde (pe lângă ședințele de prezență scenică) și ședințe foto. Acest modul are un cost suplimentar.

 • Copilul meu poate participa și la alte prezentări de modă, în afara celor organizate în cadrul cursului?

  Noi încurajăm înscrierea copiilor și la alte evenimente de tip prezentări de modă sau concursuri de frumusețe iar rezultatele pe care cursanții noștrii le-au obținut în trecut ne-au dovedit că pregătirea pe care o oferim copiilor i-a ajutat să se descurce pe scenă mult mai bine decât ceilalți concurenți. Ne-am retras sprijinul în cazul unor concursuri în care am constatat ca rezultatele se oferă pe baza altor criterii, dar decizia finală de a participa sau nu rămâne în continuare a părintelui.

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI