Şcoala de modeling Cleopatra Popescu

Curs Modeling

Oferă-i copilului tău încrederea de care are nevoie!

curs modeling

Cursuri de modeling

Din păcate majoritatea aveți un sentiment neplăcut atunci când vine vorba despre un ”curs de modeling” deoarece ați fost păcăliți de promisiunile unor necunoscuți care v-au oprit pe stradă și v-au garantat că vă transformă copilul în vedetă, peste noapte.

Din păcate lucrurile nu stau chiar așa. La fel ca în alte domenii (dans, balet sau alte sporturi) e nevoie de timp și muncă pentru a obține anumite performanțe. Începând din 2011 ne-am alocat timp și în afara ședințelor de repetiții am organizat sau am participat la evenimente de tip prezentări de modă sau ședințe foto care să pună în valoare competențele pe care încercăm să le formăm la curs.

Noi spunem că suntem serioși dar nu trebuie să ne credeți, cel mai bine verificați albumele foto sau recenziile celor care ne-au trecut pragul iar dacă considerați că ceea ce facem e bine pentru copilul vostru lăsați-ne un mesaj să vă chemăm la o ședință gratuită.

CURS MODELING

Cleopatra Popescu

Numele meu este Cleopatra Popescu Bojor iar în cazul în care vă întrebați dacă am calitățile necesare pentru un trainer în modeling mă pot ”lăuda” cu câştigarea titlului Miss România World 2002.

În acealași an mi-am reprezentat țara la finala mondială Miss World iar ulterior am activat ca model, în țară și străinătate, o bună perioadă de timp. Școala de Modeling Cleopatra Popescu, reprezintă divizia Kids a Agenției Cleopatra Models România (care se adresează unui alt segment de vârstă iar mai multe detalii regăsiți pe pagina agenției de modele www.cleopatra-models.ro ) .

În prezent desfășurăm cursuri în Sibiu, Brașov, Cluj Napoca și Timisoara. Detalii despre locația și programul de desfășurare din fiecare oraș regăsiți în partea de jos a paginii.

Obiectivul Şcolii de modeling nu urmărește crearea unor vedete, ci dezvoltarea competențelor emoționale și sociale ale celor mici!

Curs Modeling

Cursul nostru de modeling cuprinde: lecții pentru formarea prezenței scenice, lecții de mers, ținută, gestică, coregrafie și sincron. Ședințele de pregătire urmăresc formarea deprinderilor necesare proceselor de creştere şi educaţie ale copiilor noștri:

  1. ținută corectă a corpului,
  2. mers și prezență scenică,
  3. mobilitate, dezinvoltură,
  4. înlăturarea tracului scenic,
  5. creşterea încrederii în forțele proprii,
  6. dezvoltarea expresivităţii corporale şi autocontrolul,
  7. dezvoltarea lucrului în echipă.
  • Curs Modeling Sibiu
  • Curs Modeling Brasov
  • Curs Modeling Alba Iulia